dilluns, 20 de desembre del 2010

Noves gates esterilitzades (2)

Segona gata que hem esterilitzat aquesta setmana. Tenia gana i va caure de seguida en el transportin i no va fer falta la caixa trampa. Es una siamesa molt maca i sembla més "domèstica" que la negreta. Al dia següent vam anar a buscar-la al veterinari i ens va dir que millor la tinguéssim a casa durant uns dies. Així ho hem fet però avui ja volia marxar. Així que de tornada al transportin i cap al seu pati.

Aquí teniu unes quantes fotos (s'ha deixat fer més perquè ha estat prou amigable, dins de la situació), un vídeo i la factura  de l'operació. 


3 comentaris:

  1. que bonita es!!!y se la ve gordita,esta bien cuidada!

    ResponElimina
  2. Si, es jovencita, nació en Abril. La verdad es que todos los que estan allí estan preciosos. Tienen un transportin de perro para meterse si quieren, agua, un arenero y un dispensador de comida. Estan muy tranquilos, sin peligros. Si todo sigue así será una colonia bien cuidada y controlada ya que se les podrá desparasitar facilmente. Hay suerte de que ese matrimonio quiera tenerlos allí, no todo el mundo quiere.

    ResponElimina
  3. claro,igual que los que yo llevare al refugio,tienen la casa de la parcela,agua,comida...solo que a ellos no les quieren alli

    ResponElimina